Autor: | Jana |
Datum přidání | 24.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 150 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tofu natural Sunfood
Sójový výrobek
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,71 g | 12,97 g | 23,93 g | 1 363,47 kJ (326 kcal) |
celkově | 29,43 g | 25,94 g | 47,86 g | 2 726,93 kJ (651 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na oleji rychle osmahneme na malé kostičky nakrájenou papriku. Přidáme na malé kostky nakrájené tofu a ochutíme. Po chvilce přidáme napařenou nebo uvařenou kukuřici a zalijeme rajčatovou šťávou. Chvilku podusíme. Přidáme kukuřičný škrob rozmíchaný v sójové smetaně a mícháme do zhoustnutí. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou pažitku nebo petržel a odstavíme z ploténky.
Příloha: jáhlový knedlík, pohanka, rýže, brambory nebo bramborová kaše
Přidat komentář