Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.11.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,56 g | 34,44 g | 16,82 g | 1 494,19 kJ (357 kcal) |
celkově | 70,23 g | 137,76 g | 67,28 g | 5 976,75 kJ (1427 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibulku nakrájíme na drobná kolečka, rajčátka na čtvrtky a olivy posekáme na menší kousky. Nastrouháme sýr. Kuskus prolijeme olejem, lehce posolíme a zalijeme vroucí vodou. Přihodíme máslo a v zakryté nádobě necháme měknout. Přidáme pokrájené ingradience a sýr, zamícháme a je hotovo.
Je možné podávat s lehkým jogurtovým dresingem.
Chuťově dobrá úprava kuskusu, jen doporučuji podávat i s dresingem (já jsem do jogurtu přimíchala čerstvě namletý pepř a italské bylinky a bylo hotovo). Bez něj mi jídlo přišlo trochu nudné. S dresingem ale vážně super!
Přidat komentář