Autor: | neznámý |
Datum přidání | 11.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Na másle osmahneme jarní cibulku, přidáme na kousky pokrájené růžičky květáku, podle chuti osolíme, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do změknutí. Poté přisypeme kuskus, vmícháme nastrouhaný sýr a shoyu omáčku. Podle potřeby přilijeme vodu, promícháme a necháme asi 10 minut odstát. Na závěr pokapeme šťávou z citrónu a můžeme podávat.
Přidat komentář