Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Na másle zesklovatíme cibulku, přidáme na malinkaté kostičky pokrájený tempeh a společně ještě restujeme. Dále přidáme hrášek, kukuřici, podle chuti osolíme a prohřejeme. Mezitím si pokrájíme rajčata a okurky na velmi malé kousky, které promícháme s bylinkami a lněným olejem. Jestliže je kukuřice s hráškem dostatečně tepelně upravená přisypeme kuskus a zalijeme horkou vodou. Jako poslední vmícháme okurky s rajčaty a necháme asi 10 minut odstát pod pokličkou. Podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář