Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
V hluboké pánvi rozpustíme máslo, přidáme fazole v rajčatové omáčce a hrách. V hrnci uvaříme květák, který nasekáme na menší kousky a přisypeme do pánve, ochutíme solí a rajským protlakem. Na závěr přisypeme kuskus, který zalijeme vroucí vodou, přikryjeme pokličkou a necháme přibližně 10-15 minut odstát, než nám kuskus krásně změkne.
Můžeme posypat strouhaným sýrem nebo na kostičky nakrájeným rajčetem.
Přidat komentář