Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 150 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,30 g | 49,12 g | 1,93 g | 1 210,50 kJ (289 kcal) |
celkově | 65,19 g | 196,47 g | 7,71 g | 4 842,00 kJ (1156 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mrkev, celer a petržel nahrubo nastrouháme, papriku nakrájíme na nudličky nebo kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na něm orestujeme, trošku přisolíme a přidáme sójovou omáčku. Dáme stranou. V hrnci necháme na olivovém oleji nebo másle zesklovatět nadrobno nakrájený pórek, přidáme 250 g suchého kuskusu, chvíli orestujeme a zalijeme 250-280 ml vývarem. Mícháme, dokud se voda nevsákne do kuskusu. Odstavíme, přikryjeme pokličkou a cca za 10 min je kuskus hotový. Smícháme ho s orestovanou zeleninou a přidáme plátek másla. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, orestujeme na pánvi, zalijeme trochou vývaru, podusíme, Pak přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.
Přidat komentář