Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,75 g | 57,41 g | 2,87 g | 1 353,20 kJ (323 kcal) |
celkově | 35,50 g | 114,83 g | 5,75 g | 2 706,40 kJ (646 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sůl a kuskus smícháme v menším hrnci, zalijeme horkou vodou a necháme odstát 10 minut pod pokličkou. Mezitím si na nepřilnavé pánvi necháme rozpustit máslo, přisypeme mraženou zeleninu a podusíme pár minut pod pokličkou, přidáme červené fazole a necháme prohřát. Na závěr přisypeme kuskus, důkladně promícháme a můžeme podávat.
S tou podravkou bych raději nehazardovala :)
Přidat komentář