Autor: | neznámý |
Datum přidání | 03.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,02 g | 14,72 g | 1,53 g | 264,77 kJ (63 kcal) |
celkově | 16,07 g | 58,89 g | 6,14 g | 1 059,10 kJ (253 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěnou petržel nastrouháme na hrubo a osmahneme na másle společně s krupicí. Květák důkladně omyjeme, očistíme a pokrájíme na malé kousky. Přesypeme do hrnce a zalijeme vodou, ochutíme solí a kmínem. Vaříme do změknutí. Na závěr vmícháme osmahnutou petržel, přidáme muškátový oříšek a ještě asi minutku povaříme. Na talíři dozdobíme šnytlíkem.
Přidat komentář