Autor: | hasanka |
Datum přidání | 27.02.2012 |
Druh receptu | |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Jíška světlá
zápraška
Podkovy opláchneme dáme do hrnce spolu s půlkou cibule, pepřem, nov.kořením, čtvrtkou mrkve, půlkou petržele, kouskem celeru osolíme a uvaříme do měkka. Mezitím jsme si zbylou zeleninu (3/4 mrkve, 1/2 petržele, kousíčkem celeru) nastrouhali na jemno dali do hrnce společně s jemně nakrájenou 1/2 cibulí, 1 česnekem a máslem. Osmažíme do hněda přilijeme scezený vývar přidáme malinko nastrouh.muškát.oříšku, vložíme obrané maso, zahustíme jíškou a ke konci přidáme nasekanou petrželku.
Mužeme zahustit i bramborem foto 2
Přidat komentář