Autor: | hasanka |
Datum přidání | 29.01.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 5 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,82 g | 15,19 g | 14,75 g | 1 059,39 kJ (253 kcal) |
celkově | 14,82 g | 15,19 g | 14,75 g | 1 059,39 kJ (253 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibulku nakrájíme na drobno, papriku na menší kostičky a mrkev na tenoučké plátky (můžeme použít plátkovač na struhadle). Vložíme na pánvičku, přidáme plátek másla a necháme zpěnit. Mezitím si rozšleháme 2 vajíčka se solí, větší špetkou tymiánu a čerstvou petrželkou. Přilijeme na pánvičku, rovnoměrně rozprostřeme a usmažíme po obou stranách. Můžeme podávat např. ke chlebu.
Dělala jsem k večeři a bylo to moc dobré. Udělala jsem dvojité množství, ať je toho víc, k tomu brambory a bylo to :-)
Tak tohle budeme vařit častěji. Když doma nic není o dobrou večeři je vystaráno. Doporučuji. Opekla jsem k tomu ještě žitný chleba.
Přidat komentář