Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,79 g | 48,60 g | 4,99 g | 1 151,20 kJ (275 kcal) |
celkově | 35,17 g | 194,38 g | 19,97 g | 4 604,78 kJ (1100 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, zalijeme horkou vodou a dáme vařit. Po 5 minutách přisypeme růžičky květáku, drcený kmín a vaříme do měkka. Brambory s květákem přecedíme (z vývaru můžeme uvařit polévku) a nasypeme do hluboké pánve. Okořeníme, přidáme trochu másla a za stálého míchání opékáme přibližně 10 minut. Servírujeme zdobené pažitkou, sypané sýrem a na závěr pokapeme citrónovou šťávou.
Je to tak dobré, že jsem to ani nečekala. Přidala jsem trošku libečku a mňam.
Dnes jsem si udělala k obědu a moc jsem si pochutnala!
Přidat komentář