Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Očištěnou petržel a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Omytý květák nasekáme na malé kousky, stejně tak tempeh. Všechny surovina smícháme v míse, přidáme vejce, mouku a dochutíme solí, muškátovým květem a bylinkami. Za stálého míchání přiléváme vodu a důkladně promícháme dokud nevytvoříme husté kašovité těsto. Hotové těsto přelijeme do máslem vymazané zapékací misky nebo plechu s vyšším okrajem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dozlatova. Čím tenčí vrstvu dáme, tím méně se bude nákyp péct.
Přidat komentář