Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Na másle osmahneme cibulku, přidáme plátky očištěných žampiónů, na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a petržel. Společně orestujeme. Poté podlijeme vodou, přidáme na drobno pokrájený květák, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Formu na muffiny si vyložíme pečícím papírem nebo pokud máme nepřilnavý povrch nemusíme vkládat. Podušenou zeleninu zahustíme moukou, přisypeme jen takové množství, aby se nám všechny suroviny spojily. Dále vmícháme petrželku. V případě potřeby ještě dolijeme vodu. Směsí plníme muffiny a na vrch dáme půlku plátku sýru. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů 20-30 minut. Záleží na tipu formy a množství použité vody ve směsi. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář