Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lečo s opečeným žitným chlebem
Autor: neznámý
Datum přidání 27.07.2010
Druh receptu Oběd, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 10 ks rajčat
  • 5 ks paprik
  • 6 ks krajíců žitného chleba
  • 3 ks jarní cibulky
  • 2 vejce
  • 6 lžic kečupu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • kukuřičnou strouhanku na zahuštění
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 14,99 g 60,70 g 7,88 g 1 564,43 kJ (374 kcal)
celkově 44,96 g 182,11 g 23,64 g 4 693,29 kJ (1121 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Na kokosovém oleji necháme zpěnit jarní cibulku, přidáme pokrájenou papriku, kterou 2 minuty restujeme na prudkém ohni. Pak oheň stáhneme a dusíme za občasného míchání pod pokličkou asi 10 minut. Přidáme rajčata, cukr, sůl, zahustíme kukuřičnou strouhankou a  po 3 minutách přidáme vajíčka. Necháme provařit. Podáváme s opečeným žitným chlebem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…

Další zajímavé recepty