Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,99 g | 60,70 g | 7,88 g | 1 564,43 kJ (374 kcal) |
celkově | 44,96 g | 182,11 g | 23,64 g | 4 693,29 kJ (1121 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Na kokosovém oleji necháme zpěnit jarní cibulku, přidáme pokrájenou papriku, kterou 2 minuty restujeme na prudkém ohni. Pak oheň stáhneme a dusíme za občasného míchání pod pokličkou asi 10 minut. Přidáme rajčata, cukr, sůl, zahustíme kukuřičnou strouhankou a po 3 minutách přidáme vajíčka. Necháme provařit. Podáváme s opečeným žitným chlebem.
Přidat komentář