Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Hrozny révy vinné
Bezpeckové bílé
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,12 g | 55,68 g | 2,74 g | 1 107,35 kJ (264 kcal) |
celkově | 16,49 g | 222,70 g | 10,97 g | 4 429,40 kJ (1058 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rozehřejeme si lžičku másla a okapanou a propláchnutou rýži orestujeme za stálého míchání. Zalijeme vodou, osolíme a zakryjeme pokličkou. Dusíme do měkka a ještě do horké rýže, kdy máme v hrnci ještě vodu dáme med, zamícháme a necháme ho rozpustit. Dále si nachystáme ovoce. Hroznové víno, banán a jablko nakrájíme na kostičky. Kdo chce, tak na plátky a všechno ovoce promícháme. Rýži smícháme s ovocem a případně po ochutnání ještě dosladíme medem. Necháme v chladu uležet a podáváme.
Přidat komentář