Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,14 g | 64,58 g | 9,47 g | 1 741,95 kJ (416 kcal) |
celkově | 96,55 g | 258,31 g | 37,89 g | 6 967,80 kJ (1664 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si na másle lehce osmahneme jarní cibulku, poté přidáme na kousky pokrájená rajčata, kečup, tuňáka a necháme pár minut povařit. Podle chuti osolíme. Na závěr přimícháme rýži. Podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář