Autor: | neznámý |
Datum přidání | 03.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rýže Parboiled
Rýže parboiled dlouhozrnná loupaná
Rýže Parboiled Lagris
Rýže Parboiled dlouhozrnná ve varných sáčcích
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,85 g | 61,07 g | 7,15 g | 1 414,93 kJ (338 kcal) |
celkově | 47,41 g | 244,28 g | 28,60 g | 5 659,73 kJ (1352 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži zalijeme vodou a uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu očistíme. Cuketu, olivy a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, papriku na kostičky a vše orestujeme na másle. Po chvíli ochutíme kořením a rajčatovým protlakem. Podáváme smíchané s rýží a sypané sýrem.
Přidat komentář