Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,53 g | 37,46 g | 0,85 g | 768,62 kJ (184 kcal) |
celkově | 33,19 g | 224,77 g | 5,08 g | 4 611,71 kJ (1101 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ve středně velkém hrnci uvaříme rýži podle návodu s kuřecím vývarem. Mezitím na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme jarní cibulku, po chvíli přidáme hrášek, šafrán a kari. Přisypeme uvařenou rýži, ochutíme solí a pepřem a vše řádně promícháme.
Ešte som pridal kukuricu :P
Přidat komentář