Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Bohemia Nesolené arašídy
Arašídy loupané, pražené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,69 g | 54,84 g | 10,69 g | 1 507,55 kJ (360 kcal) |
celkově | 38,77 g | 219,37 g | 42,76 g | 6 030,20 kJ (1440 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži propláchneme vodou, vložíme do středně velkého hrnce, zalijeme horkým kuřecím vývarem a necháme vařit 17-20 minut na mírném ohni. Mezitím na nepřilnavé pánvi opražíme nasekané arašídy, přisypeme nasekanou a omytou kudrnatou petrželkou, přidáme kmín. Nakonec do pánve přimícháme uvařenou rýži a vše důkladně promícháme.
Arašídové rizoto můžeme ještě nazávěr zapéci v troubě.
Přidat komentář