Autor: | karča |
Datum přidání | 03.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,88 g | 41,25 g | 5,55 g | 1 000,12 kJ (239 kcal) |
celkově | 33,75 g | 82,49 g | 11,10 g | 2 000,24 kJ (478 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou červenou řepu. Krátce porestujeme, pak přidáme vodu a rajčatový protlak a povaříme. Až řepa změkne, přidáme na kostky nakrájenou mrkev, brambory, sůl, pepř a dovaříme. Nakonec dochutíme a podáváme.
Přidat komentář