Autor: | karča |
Datum přidání | 07.10.2012 |
Druh receptu | Příloha, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 1,80 g | 10,61 g | 2,59 g | 292,95 kJ (70 kcal) |
celkově | 3,61 g | 21,21 g | 5,18 g | 585,90 kJ (140 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Červenou řepu omyjeme a i se slupkou, pokapeme lžičkou olivového oleje, zabalíme do alobalu a dáme péct do trouby na 220 st., 2 hodiny. Po rozbalení jde slupka krásně stáhnout dolů. Řepu nakrájíme na tenké plátky, lehce solíme, opepříme (popř. další jiné koření dle chuti) a podáváme místo masa, např. k bramborům.
Po upečení lze místo soli použít i umeocet.
Přidat komentář