Autor: | karča |
Datum přidání | 01.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Řapíkatý celer zbavíme listí, nakrájíme na kousky a povaříme do změknutí v osolené vodě s trochou másla. Na pánvi orestujeme na másle cibulku, přidáme česnek, zahustíme Hraškou, popř. něčím jiným, dolijeme trochu vody, přidáme rajský protlak (vše dělám od oka, ochutnávám, nejde nic zkazit). Zjemním sladkou smetanou, přidám kysanou smetanu, osolím, opepřím a smíchám s celerem. Lze jíst s pečivem, bramborem, já jím samostaně, bez ničeho, je to velká mňamka! Vývar z celeru jsem použila na polévku, chutná skvěle.
Jídlo mojí mámy, které jsem si ještě upravila.
Přidat komentář