Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.05.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,65 g | 8,40 g | 17,08 g | 1 240,39 kJ (296 kcal) |
celkově | 86,60 g | 33,59 g | 68,30 g | 4 961,55 kJ (1185 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jednotlivé stroužky česneku oloupeme a rozkrojíme na půlky či čtvrtky. Zapékací misku potřeme olivový olejem a vložíme z obou stran osolené lososí steaky. Posypeme nasekanými bylinkami, česnekem a navrch na jednotlivé díly položíme plátek másla. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme půl hodiny. Těsně před podáváním pokapeme citrónovou šťávou.
vynikající
Přidat komentář