Autor: | mona047@ |
Datum přidání | 27.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zálivka:
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,74 g | 9,94 g | 14,56 g | 1 154,02 kJ (276 kcal) |
celkově | 124,42 g | 59,63 g | 87,34 g | 6 924,10 kJ (1654 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Lososa osolíme. Poté ho naložíme v marinádě a necháme 3 hodiny marinovat. Marinádu jsme si připravili z olivového oleje a šťávy z citrónu. Poté si troubu předehřejeme na 175°C a lososa nandáme společně se šťávou do pekáče. Podlijeme a pečeme cca 45 min.
Zálivka: Šťávu z citrónu s brusinkami rozmícháme a s vínem přivedeme k varu. Necháme minutku povařit a odstavíme. Lososa naservírujeme na talíř a pokapeme zálivkou. Jako přílohu můžeme zvolit např. bramborovou kaši.
je moc dobrý jen místo kaše jsme měli směs (2/3 rýže a zbylá 1/3 půl-napůl jáhly a pohanka)
Přidat komentář