Autor: | mona047@ |
Datum přidání | 27.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rajčatovo-houbová
Bešamel
sůl, ol. olej, oregano, muškátový oříšek, provenslánské bylinky
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Mléko čerstvé polotučné Moravia
Čerstvé mléko polotučné - pasterizované. Tuk min. 1,5%.
Čerstvé mléko polotučné
Mléko čerstvé polotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku nejméně 1,5 %…
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Mléko polotučné 1,5% tuku
Čerstvé mléko polotučné 1,5 % tuku
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kuřecí šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality. max.obsah…
Připravíme si rajčatovou-hooubovou omáčku. Cibuli nakrájíme na jemno a společně s česnekem ji necháme zesklovatět na kvalitním oleji. Přidáme na drobno nakrájená rajčata a houby a mícháme do kaše. Přidáme koření a odstavíme.Bešamel. Na jinou pánev si dáme máslo a necháme ho rozpustit. Přidáme hladkou mouku a mícháme. Poté přiléváme mléko, aby vznikla omáčka-bešamel.Na závěr navrstvíme lasasgne do vymaštěné zapékací mísy. Na to dáme vrstvu rajčatové omáčky, bešamel, na to navrstvíme plátky šunky a jako poslední vrstvu dáme nastrouhaný sýr. Tak to opakujeme do té doby, dokud všechny ingredience nespotřebujeme.Pečeme v předehřáté troubě 30-40minut
Přidat komentář