Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.01.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 35 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Dvě lžíce másla rozpustíme v hrnci, přidáme pórek a opékáme do poloměkka. Vsypeme nastrouhanou mrkev, med, bobkový list na opékáme asi 2 minuty. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a necháme probublávat asi půl hodiny. Mezi tím na poslední lžíci másla doměkka opečeme kolečka mrkve na ozdobu. Po půl hodině polévku osolíme a opepříme. Podáváme s čerstvou petrželkou, zdobenou kolečky mrkve. Ke zjemnění mlžeme podávat se zakysanou smetanou.
Přidat komentář