Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.03.2012 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Kefírové mléko nízkotučné
Kysaný mléčný výrobek, Obsah tuku 1,1%
Kefírové mléko Tesco
Kysaný mléčný výrobek. Obsah tuku nejméně 1% hmot.
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,70 g | 29,66 g | 12,49 g | 1 076,76 kJ (257 kcal) |
celkově | 67,04 g | 296,64 g | 124,89 g | 10 767,56 kJ (2572 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Přendáme do misky a přisypeme všechny sypké suroviny, na menší kousky nasekané vločky a vlašské oříšky. Jogurt smícháme s vajíčkem, kefírem a v těchto surovinách rozpustíme med. Přelijeme do misky, přidáme rozpuštěné máslo a umícháme v těsto. Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů asi 20 minut. Záleží na tipu trouby a zvolené formě.
Přidat komentář