Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.11.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,26 g | 32,88 g | 17,12 g | 1 245,14 kJ (297 kcal) |
celkově | 34,12 g | 263,05 g | 136,98 g | 9 961,08 kJ (2379 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mrkev nastrouhat na jemném struhadle a pak smíchat všechny ingredience, těsto dám cca na hodinu do ledničky po té vyválíme placku a nakrájíme čtverce o velikosti 10x10 , nebo můžete udělat i šišku třeba štrůdlu. Doprostřed dáme nápln já dala jablka a na to light vanilkový cukr ( koupí se ve zdravé výživě) + jsem smíchala se skořicí. Pečeme cca na 170C dozlatova, po vyjmutí potřu vajíčkem. Jsou moc dobré,pokud máte doma někoho kdo nedrží linii :o)) můžete navrch pocukrovat.
Vynikající! Navíc se s těstem výborně pracovalo a trojhránky byly hned upečené. Dovnitř jsem dala nastrouhaná jablka se skořicí a nasekanými oříšky. Taková zdravější alternativa klasického štrůdlu. :)
Přidat komentář