Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Salát:
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Čočku a mungo fazolky propereme vodou a dáme vařit do studené vody (nesolíme). Na pánvi s trochou másla osmahneme cibulku, přidáme na kostičky pokrájenou zeleninu (kromě rajčat) a podusíme. Jakmile je zelenina téměř měkká vmícháme uvařené mungo fazolky s čočkou. Dochutíme prolisovaným česnekem, kmínem, bazalkou a osolíme. Přidáme také na kostičky pokrájená rajčata a společně ještě chvíli vaříme. Pokud je směs řídká zahustíme kukuřičnou strouhankou. Podáváme se salátem.
Chutne a jednoduche jidlo.
Přidat komentář