Autor: | Frodik |
Datum přidání | 26.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Přes noc si namočíme cizrnu. Ráno vodu slijeme a uvaříme doměkka, nesolíme. Mezitím si nakrájíme cibuli, hodíme do hlubšího hrnce a na olivovém oleji osmahneme. Pak přidáme na kostky pokrájené brambory, cuketu, kukuřici, papriku, lehce posolíme, přidáme tymián, podlejeme vodou a dusíme. Jakmile jsou brambory měkké, vmícháme uvařenou cizrnu, vlijeme rýžovou mouku rozmíchanou v hrníčku s vodou a dusíme dál. Nakonec vmícháme prolisovaný česnek dle chuti. Pekáček si vymažeme máslem, cizrnovou směs přelijeme a necháme zapéct. Postačí půl hodina.
Přidat komentář