Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Do hlubší misky nalijeme vodu, přidáme mouky, sůl, vejce, tymián a na kousky pokrájený a opraný špenát. Vytvoříme palačinkové těsto. Je-li těsto příliš husté rozředíme ještě vodou nebo naopak zahustíme moukou, pokud je moc řídké. Těsto necháme alespoň 10 minut odstát. Pánvičku potřeme slunečnicovým olejem a rozpálíme. Z těsta nabereme naběračkou potřebné množství a rovnoměrně těsto rozlijeme na pánev, druhou stranou rozprostřeme do krajů pánve. Opečeme z obou stran. Palačinky jíme se zeleninovým salátemnebo samotné.
Přidat komentář