Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.09.2011 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Edelbitter 85%
BIO hořká čokoláda 85% kakaa.
Tesco Finest Ecuadorian 74% Dark Chocolate
Hořká čokoláda. Kakaová sušina nejméně 74%.
Skořicový cukr
Cukr bílý krupice s přísadou skořice.
Rýžový drink mandlový
Rýžový drink mandlový mini s brčkem. Bezlepkový.
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Lískové ořechy
Skořápkové plody loupané
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
celkově | 85,60 g | 401,10 g | 150,46 g | 13 939,40 kJ (3329 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V robotu nasekáme ovesné vločky s ořechy na jemnější strukturu. Přisypeme kokos, rozinky a skořici a za stálého míchání přiléváme rýžové mléko než se nám všechny suroviny spojí. Těsto by nemělo být drobivé a ani blátivé. Na pečící papír do formy vyklopíme hmotu a lžicí rovnoměrně rozetřeme. Takto připravené vložíme do předehřáté trouby na 180-200 stupňů, ne více. Během pečení hlídáme, těsto by nemělo být vysušené a mělo by mít narůžovělou barvu. Doba pečení je okolo 40-50 minut. Před vytáhnutím z trouby si připravíme polevu, kterou ihned lijeme na právě vytažený korpus a stěrkou rozetřeme. Čokoládu můžeme při rozehřátí nastavit máslem.
Moučník můžeme dozdobit strouhaným kokosem.
Přidat komentář