Autor: | e.tuto@ |
Datum přidání | 13.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,74 g | 62,12 g | 6,65 g | 1 656,47 kJ (396 kcal) |
celkově | 50,23 g | 186,37 g | 19,96 g | 4 969,40 kJ (1187 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvaříme oves. Na oleji osmahneme cibulku (nejlépe červenou) a nakrájený čerstvý fenykl. Pokapeme citrónem, přidáme mrkev a hrášek, okořeníme kurkumou a lehce osolíme. Podlijeme červeným vínem a dusíme. Ke konci přidáme bazalku a ředkvičky.
Přidat komentář