Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 120 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,77 g | 74,02 g | 10,54 g | 2 054,09 kJ (491 kcal) |
celkově | 118,62 g | 444,10 g | 63,24 g | 12 324,55 kJ (2944 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Troubu předehřejeme na 230 stupňů. Řádně omyté brambory nakrájíme na tenká kolečka a přendáme na plech, který je vyložený pečícím papírem. Pečeme dozlatova. Obvykle okolo jedné hodiny, záleží na síle bramborových koleček a výkonu trouby.Na hluboké pánvi mezitím na troše másla opečeme na tence pokrájené nudličky hlávkového zelí, přidáme mraženou zeleninu, kmín, směs bylinek, ovesné vločky a osolíme. Těsně před změknutím zeleniny přidáme nivu a mícháme do té doby dokud se nerozpustí. Na závěr přimícháme na kostičky pokrájená omytá rajčata a upečené brambory.
Přidat komentář