Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Lacrum Gouda 48%
Polotvrdý plátkový sýr, 48% tuku v sušině, 55% sušiny.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Gouda Vergeer Holland
Gouda polotvrdý sýr, plátky.
Gouda plátky
Gouda - polotvrdý sýr
Cirio Passata Pasírovaná rajčata
Zpracovaná zelenina. Pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,13 g | 26,38 g | 15,71 g | 1 545,41 kJ (369 kcal) |
celkově | 162,80 g | 158,28 g | 94,25 g | 9 272,45 kJ (2215 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, omytou cuketu a pórek nakrájíme na kolečka, cherry rajčátka rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzdušnou na 160°C). Na pánvi rozehřejeme pár kapek olivového oleje a osmažíme na něm cibuli. Přidáme mleté maso a za stálého míchání opékáme do zlatohněda. Na oleji osmažíme zvlášť pórek a cuketu. Přidáme rajčatové pyré a nakrájená cherry rajčátka, ochutíme solí a pepřem. Krátce podusíme. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na čtvrtky. Rozložíme je do zapékací mísy vymazané tukem a poklademe je mletým masem a zeleninou s rajčatovým pyré. Nakonec posypeme strouhaným sýrem a zapékáme 15 minut v předehřáté troubě.
Přidat komentář