Autor: | neznámý |
Datum přidání | 13.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,99 g | 33,40 g | 10,40 g | 1 191,11 kJ (284 kcal) |
celkově | 23,97 g | 66,79 g | 20,81 g | 2 382,22 kJ (569 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oškrábeme a omyté a pokrájené na kostičky uvaříme s kmínem a solí. Na kokosovém oleji osmahneme jarní cibulku, přidáme na drobné kousky pokrájenou papriku, přidáme koření, lehce podlijeme vodou a pár minut povaříme. Dále přidáme nakrájená rajčata, kečup, celerovou nať a sůl. Společně vaříme do změknutí. Podáváme promíchané s cezenými brambory a posypané sýrem.
Jídlo je velmi dobré,doporučuji ho vyzkoušet! :)
Přidat komentář