Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,88 g | 84,38 g | 4,49 g | 2 003,10 kJ (478 kcal) |
celkově | 101,30 g | 506,31 g | 26,97 g | 12 018,59 kJ (2870 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oškrabané brambory pokrájíme na kostičky a propláchneme. Vaříme v osolené vodě s kmínem na mírnějším ohni do poloměkka, aby se brambory při opékání na pánvi nerozpadaly. Brambory scedíme a vysypeme do teflonové pánve a zprudka opékáme, dokud se voda dostatečně nevypaří. Poté přisypeme mraženou zeleninu, lžičku kokosového oleje, sůl a koření a přikryjeme pokličkou. Občas mícháme, aby se nám brambory nespálily. Na závěr, až budou brambory a zelenina uvařené, přimícháme ovesné vločky, vypneme vařič a necháme 5 minut přikryté pokličkou odstát. Můžeme podávat s hlávkovým salátem nebo s čínským zelím.
Přidat komentář