Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do vroucí vody a necháme 10 minut projít varem. Plech vymažeme máslem, vysypeme pohankovou strouhankou a rovnoměrně na něm rozložíme brambory. Papriky a rajčaty omyjeme, nakrájíme na kolečka. Vajíčka rozšleháme s kmínem, koprem a osolíme. Brambory posypeme paprikou, rajčaty a nakonec rozšlehaným vejcem. Pečeme v předehřáté troubě přibližně 30 minut.
Přidat komentář