Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.11.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,28 g | 70,62 g | 1,60 g | 1 601,23 kJ (382 kcal) |
celkově | 73,66 g | 423,70 g | 9,60 g | 9 607,35 kJ (2295 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory uvaříme do měkka. Na másle orestujeme na kostky nakrájené a omyté papriky, osolíme, přidáme tymián, ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme s uvařenými bramborami a ještě chvíli povaříme.
Výborný recept, moc jsme si pochutnali. Já jsem ještě přidala jarní cibulku a kuřecí maso
Moc děkuji za vložení tak úžasného,rychlého,levného a hlavně chuťově výborného receptu.Nic jsem nepřidala navíc,je to výborné tak jak je uvedeno v receptu
Přidat komentář