Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Síla květů
Směs květů a koření s cukrem bio
Bruschetta
Kořenící přípravek
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,52 g | 58,85 g | 7,89 g | 1 563,45 kJ (373 kcal) |
celkově | 42,07 g | 235,40 g | 31,56 g | 6 253,78 kJ (1494 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory očistíme a nakrájíme na plátky. Máslem vymažeme zapékací misku. Nasypeme plátky brambor, smícháme s brokolicí a kořením. Pokud není sůl již v kořenící směsi, tak ještě osolíme. Promíchanou zeleninu rovnoměrně rozprostřeme, do dlaně si natočíme vodu a brambory s ní několikrát pokapeme. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů zhruba 45 minut. Po 15 minutách přilijeme ovesnou smetanu a dopečeme.
Přidat komentář