Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,23 g | 26,32 g | 3,25 g | 685,16 kJ (164 kcal) |
celkově | 24,92 g | 105,28 g | 13,00 g | 2 740,64 kJ (655 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na drobno pokrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme plátky hub a společně krátce opečeme. Oheň ztlumíme, poprášíme sladkou paprikou a mícháme, dokud nám paprika nepustí barvu. Přidáme na kostičky pokrájené brambory, drcený kmín a sůl, zalijeme horkou vodou a vaříme pod pokličkou. Zhruba po 10 minutách vaření přidáme koriandr a fenykl. Po další chvíli přidáme na kostičky pokrájenou papriku. V malém množství vody si rozmícháme mouku a rajčata pokrájíme na kostičky. Obojí přidáme do hrnce, jakmile je zelenina téměř měkká. Nasekanou petrželku a prolisovaný česnek vmícháme na úplný závěr.
Přidat komentář