Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.11.2012 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu
Měkký plnotučný nezrající bílý sýr.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Papriky rozpůlíme, zbavíme jádřinců, poklademe na pečící papír na plech. Do každé dáme na kostičky nakrájený sýr, zakysanou smetanu (2-3 lžičky), nasekanou bazalku a zakápneme pár kapkami oleje. Dáme péct na 200°C zhruba na 20 minut.
Přidat komentář