Autor: | neznámý |
Datum přidání | 11.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
2 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na másle z pozvolna osmahneme cibulku, přidáme rozšlehaná vajíčka se špetkou solí a necháme za stálého míchání ztuhnout. Na každý krajíček chleba položíme plátek rajčete a rovnoměrně rozdělíme míchaná vajíčka.
Můžeme posypat pažitkou, petrželkou nebo pórkem.
Přidat komentář