Autor: | flybee |
Datum přidání | 30.12.2011 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Fenykl rozkrojíme po délce, čerstvé listy dáme stranou, hlízy vaříme nad párou asi 15 minut. Necháme okapat a vymastíme zapékací misku, kterou vyložíme fenyklem. Přelijeme směsí osolené smetany, ochucené pepřem a muškátovým oříškem a naředíme 2 lžícemi fenyklového vývaru.Posypeme strouhaným sýrem a zapékáme asi 15 minut v troubě. Na talíři posypeme nakrájenými fenyklovými listy.
Lehká a velmi chutná večeře.
Přidat komentář