Autor: | flybee |
Datum přidání | 31.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,06 g | 16,36 g | 9,03 g | 670,35 kJ (160 kcal) |
celkově | 8,12 g | 32,71 g | 18,07 g | 1 340,70 kJ (320 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V hrnci rozpálíme máslo a přidáme postupně kurkumu, pórek, pohankové vločky a kousky zeleniny a lehce orestujeme. Po 5 minutách zalijeme zeleninovým vývarem, přiklopíme a vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Podáváme ozdobené čerstvou petrželkou a černým sezamem.
Přidat komentář