Autor: | Viťa |
Datum přidání | 10.02.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Korpus:
Tvarohová náplň
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,62 g | 66,61 g | 17,84 g | 1 922,19 kJ (459 kcal) |
celkově | 136,24 g | 666,12 g | 178,36 g | 19 221,88 kJ (4591 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cukr, žloutky a olej smícháme. Přidáme mléko a mouku s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků. Těsto vlijeme do dortové formy (26 cm). Smícháme si suroviny na tvarohovou náplň, a potom ji libovolně přidáváme na těsto. Pečeme asi na 150 stupňů. Hotový koláč poznáme, až se přestane těsto lepit na párátko. Poté můžeme vytáhnout.
Přidat komentář