Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.05.2012 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Brambory si důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky (čtvrtky), pekáč si vymažeme máslem a naskládáme na něj brambory a osolíme. Zvlášť v misce si smícháme utřený česnek s malou špetkou chilli a zázvorem a olivovým olejem, osolíme a opepříme a připravenou směsí koření potřeme brambory (nebo je lze v tom "vykoupat"). Potřené brambory zakápneme olivovým olejem, případně vložíme tenké plátky másla na brambory, aby se nepřipékaly a dáme do trouby péct na 200°C dokud nezezlátne kůrka na povrchu a brambory krásně změknou. Ideální příloha k pečenému masu.
Přidat komentář