Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Brambory omyjeme od hlíny a uvaříme ve slupce. Vychladlé brambory oloupeme a prolisujeme přes síto na hranolky do zapékací misky. Brokolici a mrkev nakrájíme na malé kousky, vmícháme k bramborám společně ještě s hráškem. V misce si rozmícháme vajíčka se smetanou, provensálským kořením, hořčicí a solí. Rozšlehanou směsí zalijeme brambory. Pečeme na 200°C do zezlátnutí.
Přidat komentář