Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.05.2012 |
Druh receptu | Svačina |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Na rozpáleném másle si dozlatova osmahneme cibuli, mezitím so uvařím v osolneé vodě zvlášť brambory doměkka, téměř i lehce rozvařit a nakrájím je na kostky. Potom si nakrájím jedno rajče také na kouky a papriku. Přidám zeleninu k osmahnuté cibuli, potom přidám plechovku rajčat a kečup, osolím, a promíchám. Vsypu nakrájené brambory a nechám vařit pod pokličkou na mírném plameni. Nakonec vmíchám jedno vejce, zamíchám společně a nechám provařit, dokud nebude vajíčko uvařené a měkká zelenina. Pokud bude potřeba zahustit, přidám ještě lžíci kečupu.
Přidat komentář