Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,83 g | 29,81 g | 5,01 g | 874,11 kJ (209 kcal) |
celkově | 31,31 g | 119,24 g | 20,05 g | 3 496,45 kJ (835 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory i se slupkou důkladně očistíme a uvaříme do měkka. Syrovou a očištěnou řepu, omytá rajčata a jarní cibulku nakrájíme na malé kousky a vsypeme do máslem vymazané zapékací misky. Vajíčka rozšleháme v misce se solí, kudrnatou petrželkou a saturejkou. Uvařené brambory pokrájíme a promícháme v zapékací misce s ostatními surovinami, rovnoměrně rozprostřeme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 stupňů. Jakmile nám brambory trochu chytají zlatavou barvu, přelijeme rozšlehaným vajíčkem a necháme dopéct.
Přidat komentář